Ens agrada innovar i personalitzar. Com a punt de partida, us oferim diverses propostes d’educació ambiental amb òptica de justícia global enfocades a promoure canvis d’hàbits i mentalitats a diferents nivells.

Experiències educatives

Activitats, tallers, projectes i materials per a grups d’infants i joves enfocats a abordar temes d’educació ambiental i justícia global. Els realitzem en el context d’escoles, instituts i altres entitats educatives.

Formació i assessorament

Formació específica i eines educatives per desenvolupar i enfortir l’eix ambiental de les entitats i empoderar les professionals. Acompanyem en l’impuls de projectes socioambientals.

Oci transformador

Activitats, sortides a la natura i tallers de sensibilització i divulgació ambiental. Dinamitzem espais de fires i esdeveniments dirigits al públic familiar, trobades i espais de cohesió.

Projectes a mida

I si voleu una proposta personalitzada, escriviu-nos explicant què us cal o en què esteu pensant. Sabem que les entitats i organitzacions teniu necessitats molt diverses i volem contribuir a donar-hi resposta. 

info@meleducacioambiental.cat

Com treballem?

Aportem propostes creatives, innovadores i vinculades a l’entorn. Treballem amb voluntat d’artesanes per crear projectes adaptats als grups i a les necessitats de les organitzacions.

Fomentem l’educació per a l’acció a través de dinàmiques vivencials enfocades a enfortir la presa de consciència, la reflexió, la participació, el compromís i la construcció d’alternatives.

Establim vincles amb els diferents agents educatius i socials (escoles, instituts, entitats, famílies i institucions) per tal de crear una comunitat cohesionada i inclusiva.