Pas curt i mirada llarga

MEL som una entitat especialitzada en educació ambiental i justícia global. Ens mou la visió d’un món sostenible, socialment cohesionat i ecofeminista.

Busquem que tots els nostres projectes siguin llavors de transformació social. Llavors capaces de generar canvis locals amb impactes globals.

Per tot això, basem la nostra manera de fer en cinc principis: 

Cocreem i ens adaptem

Valorem la importància dels processos artesans per donar resposta a les necessitats diverses. Per això, adaptem les nostres propostes a les particularitats de cada projecte.

Compartim sabers

Creiem que tot aprenentatge és multidireccional. Per això aprofitem els coneixements i aportacions dels grups participants per promoure el creixement col·lectiu.

Promovem la participació

Per facilitar l’aprenentatge i la participació ens agrada treballar en petits grups, amb consens i utilitzar dinàmiques vivencials afavorint la presa de consciència, la reflexió, el compromís i la creació d’alternatives.

Teixim xarxes

Estem vinculades al territori on actuem i ens relacionem amb altres entitats i agents locals per donar la màxima coherència als nostres projectes. Perquè les aliances col·lectives ens ajuden a incidir amb més energia a la societat i a crear comunitat.

(ENS) Cuidem

Apostem per les cures de l’equip i de les persones amb qui treballem fomentant els vincles entre nosaltres i els valors de la confiança i l’empatia.

L’equip de MEL

Treballem des de l’horitzontalitat i la cerca de sinergies constants amb l’entorn. Som ambientòlogues i hem crescut en l’experiència del món del lleure educatiu i l’educació ambiental a la natura. Ens seguim formant en facilitació i dinamització de grups, en Justícia Global i en temes d’actualitat.

El món complex en el qual vivim ens obliga a repensar-nos i reformular-nos cada dia i això és font d’aprenentatge i creixement constant.

Laura Barba Serrahima

Coordinadora de projectes i Educadora ambiental

Llicenciatura en Ciències Ambientals, Màster de Ciències del mar: oceanografia i gestió del medi marí i monitora de lleure

Aportar el millor de nosaltres i de l’equip, per aprendre dels infants i joves amb qui treballem i gaudir cada dia amb la tasca que fem.

Laura de la Orden Sabrià

Coordinadora de projectes i Educadora ambiental

Grau en Ciències Ambientals, Postgrau en Cultura de Pau i Mediació comunitària i directora de lleure

Treballem en xarxa

Des del convenciment que l’educació transformadora ha de ser col·lectiva, MEL ens vinculem i treballem amb organitzacions com:

Treballem en xarxa

Des del convenciment que l’educació transformadora ha de ser col·lectiva, MEL ens vinculem i treballem amb organitzacions com: