Hem sortit als mitjans!

En els últims mesos han parlat de nosaltres i amb nosaltres. Si voleu saber més sobre MEL, seguiu llegint que tenim tots els formats! 

Ens van fer una entrevista a Xarxanet, que recull notícies i recursos per a les entitats i el voluntariat. La Laura va compartir la nostra experiència al sector, en quins projectes treballem, com hem arribat fins aquí i la situació de la perspectiva ambiental a les entitats. 

La podeu llegir aquí

El mateix mes de novembre, dins el marc de Terrassa Cooperativa, vam participar al projecte Ràdio #Greenfluencers, un programa fet per joves per entendre l’economia social. Vam tenir una interessant conversa sobre ecofeminisme, economia social i solidària i els reptes de les entitats i de la nostra feina.

Ho podeu escoltar aquí (a partir del minut 26)

El dia 26 de gener, Dia Mundial de l’Educació Ambiental, vam fer el taller Desplastifiquem-nos! a l’escola El Vallès de Terrassa i el Canal Terrassa el va venir a gravar.

Es tracta d’un taller per infants en el que parlem dels impactes de la producció de plàstic i també de la gestió dels residus i del procés de reciclatge, destacant els impactes ambientals de tot el procés però també els impactes socials, i aportant alternatives al seu ús.

I recentment hem escrit un article al blog Coneixement compartit de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, reflexionant sobre l’educació ambiental als centres educatius. Compartim allò que observem a escoles i instituts amb la nostra feina, parlem dels agents necessaris i proposem aquells aspectes que ens cal incorporar per fer una educació ambiental transversal i amb perspectiva ecosocial.

Si voleu saber-ne més, ens podeu llegir aquí

Ens encantarà que ens compartiu les vostres impressions!

Etiquetes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *