FORMACIÓ I ASSESSORAMENT

Entitats

Acompanyem totes les entitats en la incorporació de la perspectiva ambiental

És imprescindible treballar la perspectiva ecosocial transversalment a totes les entitats, perquè tot l’entorn comunitari esdevé entorn educatiu d’infants, joves i ciutadania en general. A més, el dia a dia de totes les entitats implica consum de materials i recursos, generació de residus i construcció de models, per tant, l’anàlisi, la reflexió i els nous hàbits de consum seran motor de canvi.

Oferim formació i acompanyament a entitats per dotar de perspectiva ecosocial el seu dia a dia. Tant pel que fa a la incorporació de continguts i temàtiques ambientals concretes (consum crític, Canvi Climàtic, Sobirania Alimentària, Ecofeminismes, reducció de residus, entre d’altres) com de pràctiques sostenibles, proposant i aportant alternatives possibles. Les adaptem a la tipologia d’entitat, als equips i a la realitat i entorn en que treballen i apostem pel treball grupal amb dinàmiques participatives.

Destinatàries

Juntes, equips tècnics i altres membres d’entitats i organitzacions. 

Metodologia

Abordatge des de la particularitat de cada entitat i equip. Tenint en compte la tasca que realitza.

Temes

Pràctiques sostenibles en la gestió del dia a dia de les entitats, recursos per treballar l’educació ambiental transversalement i temes socioambientals concrets.

Expliqueu-nos què necessiteu!

Escriviu-nos explicant més concretament què voleu i us enviarem una proposta personalitzada