FORMACIÓ I ASSESSORAMENT

Associacions de famílies

Potenciem la participació de tota la comunitat educativa

Valorem molt el paper de les famílies i les seves associacions, entenent que tota la comunitat té capacitat d’incidència als centres educatius i que són un agent amb clara incidència en el dia a dia de les llars i l’educació d’infants i joves. Aprofitar l’educació ambiental i els seus valors i els temes d’actualitat que preocupin a les famílies pot ser una eina per reflexionar conjuntament i cohesionar les famílies d’un centre o d’una zona o barri.

Proposem un format de xerrades formatives o tallers que aborden tant pràctiques sostenibles a l’hora d’organitzar esdeveniments, festes i trobades, com accions per dur a terme a casa. També oferim formacions sobre temes d’interès general que permeten generar espais de debat i formació per a petits i grans durant els actes organitzats per les AFA’s.

Destinatàries

Famílies d’alumnes. 

Metodologia

Adaptada en funció de les necessitats i objectius concrets. 

Temes

Organització d’esdeveniments sostenibles, educació per a la sostenibilitat des de casa, i temes d’interès general (emergència climàtica, prevenció de residus, consum crític, compra sostenible, etc.).

Expliqueu-nos què necessiteu!

Escriviu-nos explicant més concretament què voleu i us enviarem una proposta personalitzada